Over zwangerschap testkits

08/01/2013 by admin

Over zwangerschap testkits

Zwangerschapstest kits worden meestal thuis uitgevoerd door vrouwen die proberen zwanger of denken te worden kunnen al zij zwanger. Zwangerschap testkits worden soms ook uitgevoerd in een verloskundige kantoor vóór de eerste prenatale afspraak. Hoewel sommige zwangerschap testkits bloedmonsters gebruiken om te bepalen dat als een vrouw wordt verwacht, de term verwijst in het algemeen naar urine tests die hCG meten, een hormoon dat toeneemt tijdens de zwangerschap. Zwangerschapstest kits zijn een nauwkeurige en betaalbare manier voor vrouwen om te bepalen van zwangerschap status van de eerste dag van een gemiste periode... of misschien zelfs eerder.

Betekenis

Zwangerschap testkits toestaan voor vroege zwangerschap testen van de privacy van huis en bij de vrouw gemak. Eerdere detectie kan zwangere vrouwen om te beginnen eerder prenatale zorg. Dit is aangetoond dat zij heilzaam zijn voor zowel de moeder en de baby. Zwangerschap testkits zijn een betaalbaar alternatief voor dure verloskundige bezoeken, vooral wanneer een zwangerschap is nog niet bevestigd. Vroegtijdige opsporing geeft ook een vrouw meer tijd en meer flexibiliteit bij het bepalen van wat te doen over een ongeplande zwangerschap.

Functie

Zwangerschapstest kits maatregel het niveau van een hormoon genaamd hCG in urine of bloed van een vrouw. Bij het uitvoeren van een urine zwangerschapstest kit, eerste ochtend urine is meestal vereist. De testkit komt in contact met de urine, en chemische stoffen binnen de kit reageren op de hCG (als er om het even) en erop reageren. Een positief resultaat wordt in het algemeen aangegeven door een verandering in kleur of de ontwikkeling van een lijn of een ander symbool op de test kit resultatenvenster. Tests van het bloed ook meten van het niveau van in omloop zijnde hCG, maar ze zijn kundig voor speurder zwangerschap eerder dan urine tests. Bovendien kan de tests van het bloed soms voorspellen hoe geavanceerd de zwangerschap is gebaseerd op het specifieke bedrag van hormoon gedetecteerd.

Typen

Urine kits komen meestal in twee soorten. Er zijn mensen die een peilstok of test strip die wordt gehouden in de urinestraal te gebruiken voor een specifieke hoeveelheid tijd, en er zijn mensen die de collectie van urine in een kopje gevolgd door urine te laten vallen in een beproevingstoestel vereisen. Test strips zijn de meest gebruikte. Dat is te wijten aan hun gemak, gemak en beschikbaarheid op de meeste apotheken en Kruidenieren en supermarkten. De gevoeligheid van urine variëren, maar de meeste beweren te zijn kundig voor speurder hCG zo vroeg als de eerste dag van een gemiste periode. Echter, volgens het Amerikaanse departement van Health and Human Services, een studie uitgevoerd op 18 over-the-counter huis urine zwangerschapstests bleek dat slechts één merk kundig voor speurder hCG dit vroeg. De andere zwangerschap kits getest ontdekt slechts 15 procent van de zwangerschappen.

Tests van het bloed kan over het algemeen detecteren zwangerschap eerder dan urinetest, soms zo spoedig 6 dagen na de ovulatie. Tests van het bloed komen in twee soorten: kwalitatieve en kwantitatieve. Kwalitatieve tests alleen voor de aanwezigheid van hCG in het bloed, maar kwantitatieve maatregelen het precieze niveau van hCG en kan worden gebruikt om de datum van de zwangerschap.

Voordelen

Zwangerschapstest kits bieden een aantal voordelen voor vrouwen die proberen zwanger te worden of die geloven dat ze kunnen al zwanger worden. Wanneer u klaar bent correct en volgens de aanwijzingen van de fabrikant, zijn ze nauwkeurig 97 procent van de tijd. In vergelijking met office bezoeken en traditionele bloedonderzoek, ze bieden een betaalbare optie voor het testen, en kunnen zij de enige redelijke optie voor vrouwen die geen medische verzekering. Ze thuis--kunnen worden uitgevoerd zonder opleiding-- en zo weinig als 5 minuten in beslag nemen.

Overwegingen

Het is van cruciaal belang om te volg de aanwijzingen op elke zwangerschapstest kit precies. Mislukking de aanwijzingen te volgen kan leiden tot een onjuist resultaat. Terwijl sommige zwangerschap testkits een zwangerschap detecteert, zodra de eerste dag van een gemiste periode, andere tests kan niet gevoelig genoeg om op te sporen voldoende niveaus van hCG totdat een week of meer, nadat een periode wordt gemist worden. Een negatief resultaat betekent niet noodzakelijk je niet zwanger bent, en een positief resultaat moet altijd worden bevestigd door een verloskundige.

Verwante artikelen