De gemiddelde kosten van Penile uitbreiding chirurgie

01/16/2011 by admin

De gemiddelde kosten van Penile uitbreiding chirurgie

Penis uitbreiding chirurgie (of phalloplasty) is een procedure om de grootte van de penis in de lengte, breedte of beide. Chirurgie is de alleen permanente optie voor uitbreiding van de penis. Volgens de algemene informatie site de plastische chirurgie-Portal lopen procedure kosten sterk uiteen. Echter, tot op heden, er is geen volledige statistische informatie beschikbaar aan de consument. Persoonlijke voorzichtigheid, daarom, is noodzakelijk bij het kiezen van de juiste provider en aanvaardbare kosten.

Wat houdt de operatie?

In een procedure voor penis verlenging, de ligamenten die de penis op zijn plaats houden zijn knipt en daarna gewichten worden gebruikt om de penislengte. In de penis-uitbreiding chirurgie, zijn vetcellen uit de maag gebied ingetrokken en getransplanteerde naar de penis.

Waarom Phalloplasty kosten variëren?

Penis uitbreiding chirurgie is ingewikkeld en riskant, en daarom enkele chirurgen zijn gekwalificeerd en ervaren genoeg om uit te voeren van de operatie, beperking van de keuze en rijden hoge kosten. Na chirurgie kosten zijn afhankelijk van het hersteltijd van de patiënt en complicaties. Naast chirurg kosten omvatten andere lasten verdoving provider kosten, de mogelijke noodzaak voor follow-up chirurgie en de locatie en de kosten van het chirurgisch centrum.

Amerikaanse Providers

In de Verenigde Staten, wordt penile uitbreiding chirurgie uitgevoerd door specialist cosmetische chirurgen. Het beroep is gereglementeerd door de Amerikaanse vereniging van Phalloplasty chirurgen (AAPS), van wie er ongeveer 80 leden zijn. Volgens de Academie, worden meer dan 75% van phalloplastic operaties uitgevoerd door board-gecertificeerde leden van de AAPS.

Amerikaanse chirurgische kosten

Phalloplasty chirurgen zijn terughoudend om te prijzen zonder vergadering een patiënt en het type van chirurgie herziening gewenst, en beoordeling van de complexiteit van de operatie in elk afzonderlijk geval opgeven. Echter, volgens de plastische chirurgie-Portal, de gemiddelde kosten van chirurgie varieert van $3500 tot $10.000.

Niet-Amerikaanse Providers

Veel niet-Amerikaanse chirurgie providers bestaan in landen net zo divers als Engeland, de Filippijnen en Thailand. Sommigen beweren als leden van de AAPS. Eenmaal buiten de VS, er is echter geen regulering van dergelijke aanbieders, en medische toeristen hebben geen beroep in het geval van complicaties.

Verzekeringsdekking en financiering

Zoals penile uitbreiding chirurgie wordt beschouwd als een cosmetische procedure, wordt phalloplasty niet gedekt door medische verzekeringen. Veel chirurgen bieden financieringsopties aan patiënten, en elke provider biedt verschillende termen en opties. Als zodanig, moet onderzoek worden verricht om de meest redelijke kosten te bepalen.

Verdere informatie

Nuttige informatie met betrekking tot de uitbreiding van de penis chirurgie technieken en risico's zijn beschikbaar via de American Academy of cosmetische chirurgie, die ook biedt een interactieve chirurg finder gids.

Disclaimer: De bovenstaande informatie is niet bedoeld als vervanging voor adequate medische beoordeling en professioneel advies moet altijd worden gezocht.

Verwante artikelen