Hoe om te bepalen als een tand lekken een infectie is

11/09/2016 by admin

Hoe om te bepalen als een tand lekken een infectie is

Een lekkende tand is bijna altijd een ernstige teken van noodlijdende tandheelkundige gezondheid. Zelfs als u niet pijn ondervindt, moet u wellicht een infectie en eventueel een abces, gedefinieerd door WebMD als bacteriën verspreiden via het weefsel rondom de tand. U kunt de ernst van het probleem bepalen door op zoek naar een paar verklikker tekenen.

Instructies

• Bepalen de kleur van de vloeistof lekt uit de tand door het nemen van een katoenen bal en druk het voorzichtig naar de onrustige gebied. Verwijderen van de katoenen bal na het toepassen van matige druk uitoefent en onderzoeken van de kleur; Als het is bruin of geel, de tand heeft waarschijnlijk abscessed en pus lekt.

• Een afspraak met uw tandarts zo spoedig mogelijk. Hoogte te stellen van het lek en vragen voor antibiotica.

• Nemen alle van uw antibiotica zoals voorgeschreven en controleren van de tand. Bel uw tandarts als de tand lekken, blijft zoals u wellicht een tandextractie of een wortelkanaalbehandeling ondergaan.

Tips & waarschuwingen

  • Als u nog geen tandheelkundige verzekering, proberen te vinden van een nabijgelegen dental trainingsprogramma aan een hogeschool of universiteit. Ze zullen vaak eenvoudige procedures voor verlaagde tarieven kunnen uitvoeren.
  • Vele apotheken bieden gereduceerde prijzen voor orale antibiotica. Vraag uw tandarts als er een deelnemende apotheek in de buurt is.
  • Zelfs als de vloeistof duidelijk is, dient u uw tandarts. Verlaten van een mogelijke besmetting onbehandeld kan leiden tot verdere complicaties.

Verwante artikelen