Hoe te behandelen ziekte van Bowen

07/04/2014 by admin

Hoe te behandelen ziekte van Bowen

Ziekte van Bowen is een kanker afgeleid van squamous cellen. De oorzaak is vaak onbekend, maar beschadiging door de zon en arsenicum vergiftiging oorzaken zijn bekend en het humaan papillomavirus heeft ook zijn betrokken. Bowen ziekte heeft aanzienlijke potentieel te verspreiden met grotere laesies steeds verschillende centimeter in diameter. Het wordt zelden invasieve en de prognose is gunstig. De volgende stappen zal laten zien hoe Bowen ziekte te behandelen.

Instructies

• Geen Keratolytische of cryotherapie gevolgd door actuele toepassing van 5-fluorouracil beheren. Fluorouracil is ook effectief toegepast met iontoforese.

• Gebruik een crème met 5 procent imiquimod als een alternatieve actuele behandeling. Het wordt toegepast drie tot zeven keer per week en met succes is gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Bowen.

• Overwegen therapie van de straling met Grenz stralen of x-stralen voor patiënten die meerdere laesies of zijn arme chirurgische kandidaten. Photodynamic therapie is een veelbelovende behandeling van oppervlakkige carcinomen zoals Bowen ziekte.

• Verwijder kleine laesies Bowen met eenvoudige excisie. Dit is de gewenste behandeling voor laesies niet op het gezicht en de vingers. Maken de besnijdenis ten minste 4 mm buiten de rand van de laesie om alle van de ziekte te verwijderen.

• Micrographic Mohs chirurgie uitvoeren op grote of terugkerende laesies, of wanneer het is essentieel dat weefsel worden gespaard. Deze techniek wordt huidkanker met minimaal verlies van gezond weefsel verwijderd door het nemen van dunne lagen alleen in gebieden van de bekende tumor. Vrijwel alle van de marge weefsel wordt onderzocht door bevroren sectie. Micrographic MOHS chirurgie heeft de hoogste genezing tarief voor Bowen ziekte.

Verwante artikelen