Hoe om te vergelijken pols monitoren

04/15/2014 by admin

Hoe om te vergelijken pols monitoren

Pols bloed monitoren worden gebruikt voor het meten van de bloeddruk van een persoon in het comfort van hun huis. De afweging voor dit gemak is vaak nauwkeurigheid, dus het is belangrijk dat u nauwkeurigheid evalueren bij het vergelijken van pols monitoren.

Vergelijken van nauwkeurigheid

Als u wilt testen van de nauwkeurigheid van een pols-monitor, breng het naar uw volgende doktersafspraak. Wanneer de arts een bloeddruk lezen neemt, kunt u het vergelijken met van de pols monitor lezing. Merk op dat je niet de pols monitor op de dezelfde arm als degene die uw arts is gebruiken om te controleren uw bloeddruk als het met van de pols monitor lezing interfereren zal moet dragen.

Testen van Comfort

Comfort kan worden getest door het dragen van de pols-monitor. Andere dan het ongemak voelde terwijl het toestel je bloeddruk meet, moet het apparaat zijn comfortabel om te dragen.

Beoordelende prijs

Prijs is de laatste factor bij het vergelijken van pols monitoren. Een goede pols monitor kan duren enkele jaren van het dagelijks gebruik, dus het is de moeite waard vergelijken gebruikersoverzichten samen met prijskaartje van de monitor.

Verwante artikelen