Voedsel voor Lean Muscle Building

12/18/2011 by admin

Voedsel voor Lean Muscle Building

Om spier te bouwen, moet uw lichaam eiwitten, met inbegrip van zowel essentiële en niet-essentiële aminozuren. Nochtans, komen veel van de meeste 'voltooid' eiwitten van voedsel dat ook hoog in verzadigd vet. Om te voorkomen dat de negatieve invloed van teveel vet inname, kies zorgvuldig eiwitrijke voedingsmiddelen om mager spier te bouwen.

Eieren

Eieren zijn een goede bron van eiwitten, en u kunt de inhoud van verzadigd vet verminderen door het eten van alleen het eiwit. Meningen verschillen over de vraag of het beste om te eten de dooiers en krijgen het extra voordeel van vitamine B12, of ga door de dooier als gevolg van het vetgehalte. Overwegen uw persoonlijke gezondheidsdoelen en bestaande factoren, zoals cholesterolniveaus.

Mager vlees, pluimvee en vis

Pluimvee heeft lang is geprezen voor de magere voordelen, maar vis zoals zalm groeit in populariteit met gezondheid bewuste eters. Vis aanzienlijk niveaus van proteïne bevat en heeft ook omega-3 vetzuren, die het risico van hart-en vaatziekten en diabetes. Een goede keuze voor wie op zoek om mager spier te bouwen zijn extra mager deelstukken van rundvlees.

Laag-vet zuivelproducten

U kunt uw eiwitinname verhogen met favorieten zoals melk, yoghurt en cottage kaas met minder vet. Deze voedingsmiddelen ook andere benodigde voedingsstoffen zoals calcium te verstrekken.

Verwante artikelen