Een natuurlijke remedie voor het verminderen van Cholesterol

01/24/2011 by admin

Cholesterol is niet altijd een slechte zaak. Geproduceerd door de lever, is het een essentieel onderdeel in cel structuren. Naast het maken van cholesterol in ons lichaam, accumuleren wij het ook binnen onze weefsels als gevolg van de voedingsmiddelen die wij innemen. Cholesterol-beladen voedingsmiddelen zoals eierdooiers, volle melk en boter zijn belangrijke bijdragen aan "slechte cholesterol" niveaus, of LDL. Mensen met een verhoogd niveau van LDL hebben een verhoogd risico van het ontwikkelen van coronaire hart-en vaatziekten. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige stappen die u kunt nemen om lagere uw cholesterol en de daarmee verband houdende gezondheidsrisico's te verminderen.

Wat te eten

Probeer om te helpen verminderen uw cholesterolgehalte, haverzemelen aan uw dagelijks dieet toe te voegen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan met laag vetgehalte ontbijtgranen of met een avond kom van warme havermout. Ook, het verhogen van uw dagelijkse inname van uien, knoflook en gember, omdat deze voedingsmiddelen alle gevonden hebben te verminderen LDL met regelmatige consumptie. Kauwen op zonnebloempitten wanneer u bent een middag snack verlangen. Ze zijn een grote bron van linolzuur, die helpt bij het verwijderen van cholesterol uit de haarvaten, verbetering van de bloedsomloop door het lichaam. Je moet ook met elke maaltijd, een kopje thee gemaakt van koriander zaden consumeren. Gewoon giet kokend water meer dan 3 eetlepels van zaden en laat staan totdat het mengsel kamertemperatuur bereikt. Giet de thee door een koffiefilter om de zaden en drankje te verwijderen. Koriander spoelt overtollige cholesterol uit het systeem via de nieren.

Wat te vermijden

Aanneming van gezonde nieuwe gewoonten kan moeilijk zijn. Ongezonde opgevend kan nog moeilijker worden. Om effectief uw cholesterol te verminderen en het laag houden, moet u een paar permanente wijzigingen aanbrengen in uw regelmatige routine. Bak uw voedsel in olijfolie in plaats van boter en schakelaar van volle melk te scheren, om te beginnen. Verminderen van de hoeveelheid en de frequentie waarmee u genieten van zowel alcoholische dranken en frisdrank met suiker geladen. Elimineren of omhoog verlichten op de hoeveelheid rood vlees in uw dieet en vervangen met vis, kip, Turkije of tofu ten minste vier keer per week. Lees de etiketten van het voedsel dat u koopt. Neem nota van de totale gram vet per portie. Vermijd voedsel met verzadigd vet of transvet en kiezen voor een lichtere versie van het origineel. Als u niet zeker wat bent te kopen, zoekt u items met een "hart-smart"-logo op de verpakking, die aangeeft dat ze een lagere vetgehalte hebben.

Wat te doen

Vast een gezondere levensstijl. Gebrek aan fysieke activiteit is een belangrijke risicofactor voor de ontwikkeling van hart-en vaatziekten. Ook, oefening verhoogt de hoeveelheid HDL--de "goede" cholesterol--in het bloed. HDL circuleert door het bloed, LDL verwijderen als het gaat. Dus, hoe sneller je hart pompen, de meer cholesterol, u bent het wegwerken van. U moet ook er zeker van dat je drinken ten minste acht glazen water elke dag om te helpen verwijderen ongewenste afval uit uw lichaam efficiënter.

Verwante artikelen