Redenen voor frequente hoofdpijn

11/09/2016 by admin

Redenen voor frequente hoofdpijn

Hoofdpijn zijn een saaie pijn of pijn in de hoofd of nek. Een frequente hoofdpijn is één die al van de tijd, dagelijks of een paar keer per week optreedt. Er zijn vele oorzaken voor frequente hoofdpijnen. Diagnose van de oorzaak is meestal een proces van eliminatie.

Slaappatronen

Volgens AARP, gebrek aan slaap of te veel slaap kunnen zijn een belangrijke oorzaak van hoofdpijn. Volwassenen behoefte om te slapen ononderbroken voor 7 tot 8 uren om genoeg.

Bloeddruk

Volgens de Mayo Clinic is het onbekend precies hoe bloeddruk kan beïnvloeden frequente hoofdpijnen. Bloeddruk medicatie is echter gebruikt voor de behandeling van veel hoofdpijn patiënten, zowel degenen die hoge bloeddruk en degenen die dat niet doen. Dit suggereert een correlatie.

Ontwenningsverschijnselen

Een van de ontwenningsverschijnselen van receptplichtige medicijnen, zoals antidepressiva, cafeïnehoudende dranken of zelfs hoofdpijn medicatie is een slechte hoofdpijn. De hoofdpijn is verlicht wanneer de medicatie of drug opnieuw wordt verbruikt.

Medische zaken

Frequente hoofdpijnen zijn de symptomen van vele ernstige medische problemen, zoals depressie, hersentumoren, bovenste spinale schade, sinus problemen, problemen met de ogen en interne parasieten.

Werk kwesties

Sterke geuren op het werk, schittering vlekken op het computerscherm, lezen afdrukken dat is te klein en zelfs zitten in een slechte positie kunnen leiden tot hoofdpijn.

Verwante artikelen