Het gebruik van rode thee

11/09/2016 by admin

Het gebruik van rode thee

Rode thee wordt gemaakt van de bush rooibos, oftewel leguminosen die is inheems in de Kaap de goede hoop in Zuid-Afrika. Het is een cafeïne vrije kruidenthee die rijk is aan vitaminen en mineralen zoals calcium, kalium, zink, mangaan en vitaminen A, C en E. De thee is gemaakt van bladeren verzameld van de bush, die vervolgens genezen iets te droog is aangelegd. Voorstanders van de thee beweren dat het heeft vele weldadige eigenschappen, maar de FDA heeft niet officieel gecontroleerd deze claims.

Drinken

De meest populaire gebruik van rode thee is als een warme drank. Traditionele rode thee heeft een zoete, nootachtige smaak en is roodachtig in verschijning. Het kan worden gekocht in zowel theezakje en losbladige formulier en moet worden gecombineerd met kokend water om de smaak vrij te geven. Sommige thee fabrikanten verkopen smaak toegediend rode thee met hints van vanille, mint, kamille en tiramisu.

Voorkomen van ziekte en veroudering

Veel voorstanders van rode thee beweren dat de drank regelmatig consumeren helpt verminderen de kans op aandoeningen, zoals kanker te ontwikkelen. Volgens biologische Afrikaanse rode thee, heeft onderzoek aangetoond de thee te worden rijk aan fenolen en antioxidanten, zoals epigallocatechin gallate, die een ziekte vechten effect hebben. Rode thee bevat ook een enzym genaamd superoxide dismutase, die wordt verondersteld te helpen vertragen het verouderingsproces van het lichaam. Ondanks deze bevindingen, de FDA heeft niet gedaan een formeel onderzoek van zijn eigen en niet in staat om te controleren of deze claims is.

Kleine kwalen

Rooibos thee wordt vaak gebruikt voor het verlichten van kleinere ongemakken, zoals maagkrampen, misselijkheid en hoofdpijn. Volgens de website biologische feiten heeft rode thee anti-virale en anti-mutagene eigenschappen waardoor het rustgevende voor kleine ongemakken, terwijl ook de versterking van het immuunsysteem. Vele individuen die ernstige krampen krampen hebben, is afhankelijk van de thee te hydrateren en bieden vitaminen en voedingsstoffen die helpen verlichten van de offerte gebied. Op dit moment echter de FDA heeft niet alle studies van eigen voltooid en kan niet controleren of deze claims.

Actueel gebruik

Pleit voor rode thee gebruik heb ook geadviseerd dat zij worden gebruikt voor de behandeling van een aantal huid ontstekingen. Rode thee heeft hoge concentraties quercetine, een anti-inflammatoire flavanoid die kalmeert gebieden van de huid die zijn geïrriteerd, zoals acne, zonnebrand of algemene huiduitslag. De flavanoid wordt geabsorbeerd door de huid en neutraliseert de reactie. De poeder versie van de thee of een bevochtigde zak is toegepast op het gebied voor de behandeling van de irritatie.

Verwante artikelen