Over been pijn

11/09/2016 by admin

Over been pijn

Herinnert u zich uw kindertijd dagen, wanneer been pijn zou hebben leek een alledaags verschijnsel? De kansen zijn, ze zijn meestal een ding van je verleden-- maar niet per se. Wat zijn de oorzaken een been pijn en, misschien nog belangrijker, hoe ga je om met een been pijn?

Identificatie

U hebt een been pijn wanneer een groot deel van een van je benen begint te kloppen pijnlijk. De doffe achy pijn is niet scherp--eerder, dat het voelt alsof het heeft "verspreid" meer dan de helft van uw been of meer. Tenzij met medicijnen behandeld, een typische been pijn kan uren duren en vaak moet worden "sliep uit" om het weg te gaan.

Typen

Een combinatie van dingen kan een been pijn veroorzaken. Bijvoorbeeld, maakt obesitas been pijn veel meer gemeenschappelijk, zoals roken, hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en diabetes. De echte schuldige, is echter uw eigen been aderen. Wanneer u traint, je been vereist zuurstof-- en als je been niet genoeg van krijgt (en vooral als de aderen smal--geworden een voorwaarde genoemd intermittens), uw spieren zal beginnen te voelen van de pijn.

Preventie/oplossing

De beste manier om zich te ontdoen van been pijn is rust. Houd dat been uit de buurt van iets dat lijkt op oefening en de zuurstof terug in het verkeer toestaan. Natuurlijk, zodra u hebt rustte, kan oefening zijn enkel wat u nodig hebt als je overgewicht. Opgevend roken en dat hoge-cholesterol te ontslaan, vette levensmiddelen zou geen kwaad, hetzij.

Overwegingen

Één ding om te overwegen over been pijn in kleine kinderen is groeipijnen. Dit kan soms resulteren in een kloppend, doffe pijn. Deze pijn kan worden in de armen, maar treedt meestal op in de benen en wordt vaak aangeduid als een "been pijn." Hoewel verschillend van de oefening-veroorzaakte verscheidenheid, deze been pijn zijn zeer reëel en kunnen rustig ongemakkelijk voor kinderen. Rust en een lichte massage is de beste remedie.

Theorieën/speculatie

De waarheid is, als het gaat om "been pijn" bij kinderen, de groeipijnen idee is slechts speculatie. Er is absoluut geen onmiskenbare bewijs dat de pijn zijn toe te schrijven aan de uitbreiding van de beenderen of iets van de soort. Als de pijn heel gebruikelijk is, neem uw kind naar een dokter. Hetzelfde geldt voor jezelf als u regelmatig been pijn ondervindt.

Verwante artikelen