Levensmiddelen te vermijden toen op een dieet

01/28/2011 by admin

Het is geen geheim dat het voedsel dat u aan uw succes of mislukking bijdragen wanneer het proberen om gewicht te verliezen. Weten wat voedsel te vermijden is even belangrijk als weten welke levensmiddelen zijn gunstig, aangezien veel van het voedsel dat we eten en beschouwen als redelijk gezonde eigenlijk onze succes van het gewicht-verlies kunnen remmen.

Alcohol

Voordelen voor de gezondheid van alcohol in de afgelopen jaren hebben geworven, maar het is belangrijk om te onthouden van matiging in alles. Twaalf ounces bier kan maximaal 200 calorieën hebben terwijl waardoor uitdroging en verstrekken van geen voedingsstoffen. Stick naar club soda met fruit in plaats daarvan, en bespaar jezelf een pond van gewichtstoename per maand.

Eenvoudige suikers

Het is belangrijk om te voorkomen dat wit en verwerkte suikers terwijl op een dieet. Omdat suiker is gevonden in veel verwerkt voedsel is het belangrijk om te lezen pakket etiketten om te sturen duidelijk van iets dat glucosestroop, high-fructose corn siroop, sucrose, fructose of gewoon suiker zegt.

Geraffineerde granen

Geraffineerde granen zoals witte rijst, witte bloem of snel haver zijn gewoon nutriënt-lege versies van hun hele korrels tegenhangers. In plaats daarvan kiezen voor ouderwetse haver, bruine rijst en hele korrels meel en eten ze in kleinere porties. Een portie grootte van korrels is slechts 1/2 kop of 1 sneetje brood.

Fastfood

Terwijl fastfood restaurants hebt gemaakt meer-gezonde menu's in de afgelopen jaren als gevolg van verhoogde vraag naar gezond voedsel, zijn veel van deze selecties nog steeds vrij hoog in suiker, vet en natrium, die leiden gewichtstoename tot kan. Natrium kan in het bijzonder een opgeblazen gevoel en water retentie, die wordt vaak verward met gewichtstoename. Als u kiest om te eten fastfood, zorg ervoor dat het is een salade of iets gegrild en Vermijd voedsel zoals frietjes en ijs. En vergeet niet om te drinken veel water voor het spoelen van het overtollige zout uit je lichaam.

Cafeïne

Veel gewicht-verlies goeroes zal u vertellen dat cafeïne is een natuurlijke bron van energie en impuls zal geven aan het vet verbranden, maar cafeïne is ook een diureticum en ravage aanrichten op de stofwisseling van het lichaam. Voor de maximale vetverbranding effecten, vasthouden aan water, magere melk en kruidenthee als uw vloeibare bronnen.

Verwante artikelen