OSHA oog veiligheid

03/20/2010 by admin

OSHA oog veiligheid

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) is de afdeling van de United States Department of Labor waarin de voorschriften en eisen dat alle werkgevers volgen moeten ter bescherming van hun werknemers op de werkplek. OSHA vereist oogbescherming in elke werkplek waar er een kans is dat een werknemer zal worden geconfronteerd met gevaren die schade aan de ogen toebrengen kunnen. Werkgevers moeten hun werknemers goed oog veiligheidsuitrusting gebruiken ook opleiden.

OSHA normen

Werkgevers moeten voldoen aan de verplichte OSHA normen voor het selecteren van eye protection voor werknemers. Er zijn verordeningen voor algemene werkplek veiligheidsuitrusting, plus extra regelgeving voor industrieën, maritieme bedrijven en bouwbedrijven. Deze normen adres gevaren zoals chemische stoffen, vliegende deeltjes, gassen of straling.

Opleiding

Als een beoordeling van de gevaren bepaalt dat werknemers nodig om te dragen oogbescherming, vereist OSHA opleiding voor de werknemers. De opleiding moet bestrijken het type beschermende uitrusting te gebruiken, hoe te dragen het goed en hoe de zorg voor de apparatuur. De werknemer zal hebben om aan te tonen van een grondige kennis van de opleiding, voordat hij in de gevaarlijke omgeving kan werken.

Oog beschermingscriteria

Bij het kiezen van oog beschermende uitrusting, is de verwante American National Standards Institute (ANSI) eisen voldaan verplicht. Het oog veiligheid vistuig moet redelijk comfortabel, duurzaam, reinigbare en kunnen worden ontsmet. De fabrikant informatie moet duidelijk worden gemarkeerd en de begeleidende documentatie moet bevestigen dat het oog veiligheid vistuig zal beschermen de werknemer ogen tegen de specifieke risico's die hij zal worden geconfronteerd.

Passen

Oogbescherming moet goed passen de werknemer of de beoogde bescherming niet zal bieden. Iemand met ervaring moet de installatie om ervoor te zorgen de juiste positionering van het apparaat en om ervoor te zorgen dat het niet af zal vallen, terwijl de werknemer werkt. Als spatten van chemicaliën of deeltjes mogelijk is, moet de veiligheidsuitrusting oog maken een afdichting rond de ogen om te voorkomen dat elke toegang aan de irriterende stoffen.

Onderhoud en verzorging

Werkgevers moeten houden werkend, sanitaire voorwaarde veiligheidsuitrusting. Het bedrijf moet bekraste of overdreven ontpit lenzen of uitgerekt-out hoofdbanden vervangt. Gebruikers moeten hun apparatuur zo vaak als nodig om te houden van de lenzen duidelijk schoon, en als de apparatuur wordt gedeeld, elke nieuwe gebruiker moet het ontsmetten vóór gebruik. Werkgevers dienen correcte opslag containers te beschermen de apparatuur tussen toepassingen.

Noodsituaties

In het geval van een noodsituatie vereist OSHA dat werkgevers boerenbedrog stations plaats in gebieden waar oog gevaren aanwezig zijn. Werkgevers moeten ook trainen medewerkers in het gebruik van de stations boerenbedrog. Werknemers moeten kunnen om naar de stations boerenbedrog zelfs als hun visie op het moment bijzondere waardevermindering heeft ondergaan is.

Verwante artikelen