Het gebruik van Chi

11/09/2016 by admin

Het gebruik van Chi

Chi is een (momenteel onmeetbaar) bio-energetische kracht welke Wilhelm Reich, een ideologisch freudiaanse psychoanalyticus in de jaren 1930, geloofde was achter de motivatie processen voor alle waarneembare activiteiten. Hij Chi (energie) in verband met seksualiteit en creativiteit. Reich's lifework was sterk gericht op het begrijpen en werken met de menselijke libido en hij vele vormen van neurose met betrekking tot kwesties met seksualiteit beschouwd. Orgonic transmutatie apparaten die (negatief reageren op positief) conversie veroorzaken worden gemaakt door het mengen van een gekatalyseerde biologische medium (glasvezel, polyester, bijenwas, enz.) met metalen krullen in een mengsel van hars die rond een natuurlijke quartz crystal is bedekt. De matrix contracten als het verhardt activeren de piëzo-elektrische aspecten van het kristal. Deze apparaten worden gebruikt voor het verzamelen en leveren van hogere veld ladingen van Chi om te helpen bij genezing.

Instructies

Met behulp van Chi

• Uw Pentel pen uit elkaar te halen door unscrewing de bodem en de schacht van de inkt te verwijderen. Opstaan het bovenste gedeelte in uw oude pot met het open uiteinde van (voor het vullen).

• Smelten de bijenwas in de magnetron en voordat het verhardt back-up, roer in de metalen krullen en giet het mengsel in de open onderin uw pen. (Gebruik uw ovenwanten tijdens het verwerken van de hete meten glas.) Meest metalen fabrikanten krijgt u metalen stof voor gratis of zeer goedkoop.

• Uw crystal ontaarden in de pen (de top van uw kristal aan het puntige einde van de pen) en voltooi de pen al manier tot de bovenkant vullen. Toestaan dat de wax te verharden vóór opheffing van de pen (wax kan uitvoeren uit het puntige einde als het nog steeds vloeibaar).

• Schroef het einde terug op de pen en de pen volledig afkoelen toestaan. Dit is een Chi crystal wand.

• Laad uw toverstokje door het plaatsen van het buiten in de natuur voor 24 uur (in de boef van een grote boom is goed).

• Gebruik uw Chi crystal wand door het vooruitbrengt op de site van een blessure op je lichaam. De Chi crystal wand is directionele zo streven het puntige einde op de schade. Het toverstokje dode Chi (negatieve) omgezet in levende Chi (positief) en het verzamelt of trekt grote hoeveelheden van deze energie binnen de pen.

• Voorkomen van lozing van uw Chi crystal wand door op te slaan van de toverstaf in een hoge Chi voorwaarde (natuur) en weg van elektriciteit en draadloze apparaten.

Tips & waarschuwingen

  • Chi crystal wands kunnen worden gebruikt om te vergroten van alle andere direct-energy werk helende praktijken. Dezelfde principes van voornemen en focus van toepassing. Overwegen verschillende toverstaf pennen op hetzelfde moment. Je zult voelen dat sommige wands meer dan anderen activeren. Deel van de activering komt van de piëzo-elektrische eigenschappen van het kristal. Als de hars matrix goed contracten zal de quartz worden gehouden in spanning. Elke buis die kan worden gesloten kan worden gebruikt om een toverstaf.
  • Heet kaarsvet kunt branden als gemorst op uw huid. Leg nooit was met krullen in uw magnetron. Als uw wax opnieuw verhardt moet u met een dubbele-ketel vloeibaar de wax voor meer toepassingen.

Verwante artikelen