Signaleert een vroege daartoe ochtendmisselijkheid een miskraam?

05/16/2012 by admin

Miskraam is een enge gedachte wanneer je verwacht een baby. Vooral tijdens de eerste weken wanneer alles is nieuw en spannend en de embryo's / foetus organen ontwikkelen. Elke steek wordt een goed of slecht teken aan de moeder. Ochtendmisselijkheid, is Hoewel ongemakkelijk, een verklikker teken dat je zwanger bent. Maar, wat gebeurt er wanneer ochtendmisselijkheid plotseling vroeg eindigt? Betekent dat je had een miskraam? Dit artikel zal helpen antwoord op die vraag.

Feiten

Ochtend ziekte wordt veroorzaakt door een toename van hormonen in het lichaam vroeg in de zwangerschap. De twee meest bekende hormonen zijn progesteron en oestrogeen. Neurobioloog Paul Sherman zegt dat studies tonen aan dat vrouwen met ochtendmisselijkheid minder kans op miscarrying hebben.

Time Frame

Ochtend ziekte optreedt in het algemeen tussen 6 weken en 13 weken van de zwangerschap. Natuurlijk is er een variatie van vrouwen voor vrouwen, maar het eerste trimester is als misselijkheid is het meest gebruikelijk.

Misvattingen

Veel vrouwen denken de meer ernstige ziekte van de ochtend, de meer zwangerschap hormonen in het lichaam. Dat is niet noodzakelijkerwijs het geval. Volgens Ontdek Magazine is er geen meer progesteron oestrogeen in vrouwen ervaren ochtendmisselijkheid dan die zonder het. Het is gewoon een andere manier waarin die vrouwen op de hormonen reageren.

Betekenis

Logica vertelt ons aangezien zwangerschap hormonen veroorzaken ochtendmisselijkheid, een plotselinge en vroege uitgang van die misselijkheid kan betekenen is er een daling in progesteron en oestrogeen. Sommige zwangere vrouwen denken dat betekent dat ze een miskraam zal hebben. Terwijl de plotselinge afname van de zwangerschap gerelateerde symptomen, zoals misselijkheid, is een teken van miskraam, het doet niet altijd betekent dat iets mis is. Ieders zwangerschap is anders en niemand volgt dezelfde exact op de tijdlijn. Praten met uw arts en misschien met een echografie kunnen wonderen doen voor de zenuwen.

Deskundige inzicht

Een studie uitgevoerd door neurobioloog Paul Sherman en Cornell afgestudeerde student Samuel Flaxman geeft aan dat de evolutie en de mogelijkheid om te overleven heeft een veel te maken met ochtendmisselijkheid. Vaak tijden, hebben misselijk zwangere vrouwen bepaalde aversies van levensmiddelen. De meest voorkomende aversies zijn aan levensmiddelen zoals eieren, vlees en vis. Deze voedingsmiddelen zijn de meest waarschijnlijke beïnvloeden, een groeiende embryo of foetus via schadelijke micro-organismen en bacteriën. De voedsel aversies houden de vrouwen uit de buurt van het gevaar.

Verwante artikelen